
Tenuta Carobbio
Beläget i Conca d'Oro i Panzano in Chianti, halvvägs mellan Florens och Siena, i centrum av en naturlig amfiteater, sträcker sig Carobbio över cirka femtio hektar, bland gamla vingårdar, olivlundar och frodiga skogar.
Beläget i Conca d'Oro i Panzano in Chianti, halvvägs mellan Florens och Siena, i centrum av en naturlig amfiteater, sträcker sig Carobbio över cirka femtio hektar, bland gamla vingårdar, olivlundar och frodiga skogar.
Montefili, som leds av vinmakaren och agronomen Serena Gusmeri, är en framtidsinriktad vingård som är dedikerad till att förverkliga den djärva, framgångsrika och hållbara nya eran av Chianti Classico.
Podere Ciona är en boutiquevingård och agriturismo som ägs och drivs av familjen Gatteschi. Inbäddat bland silverglänsande olivträd, skogar och välskötta vingårdar erbjuder egendomen vin i världsklass och ...
Vingården grundades i början av 1900-talet i ett område som omfattar kommunerna Grana, Castagnole Monferrato och Montemagno.
Vinmakaren Massimo Pra och hans bror Davide representerar den fjärde generationen vinodlare i familjen. Vineriets namn återspeglar både familjens hängivenhet till sitt hantverk och till den lokala kulturen.
En hängiven passion för vin i kombination med oron för klimatförändringarna resulterade i att tre herrar från London började fundera på att producera bra viner på burk. Resten är historia...
Efter att ha gjort vin för Soto Manrique, en av Cebreros ledande producenter, bestämde sig Bárbara och hennes man Guzmán Sánchez de la Parra för att starta eget och 2020 släpptes den första egna årgången under flaggen “Las Pedreras”.